Completează Formularul pentru a primi în 24 de ore lista cu Formații, DJ disponibili pentru evenimentul tău.

Posibile Surprize Muzicale pentru Invitati


Posibile Surprize Muzicale pentru Invitati

  Vedem cu totii ca tendintele se schimba de la sezon la sezon, din ce in ce mai mult si nunta traditionala romaneasca  prinde contururi noi. Ne lasam influentati de occident, ceea ce nu este neaparat un lucru rau, dar ar trebui sa tinem cont si de traditiile noastre.  Daca acum cativa ani formatiile live erau la cea mai mare cautare, acum si un Dj le poate tine locul fara nici o problema. Si mai nou, in completarea evenimentului au aparut  surprizele  muzicale.

  Toata lumea doreste sa aiba nunta cea mai frumoasa si din acest motiv incearca sa vina cu tot felul de noutati, doresc sa isi surprinda invitatii si incearca  sa faca tot ce pot  pentru ca invitatii lor sa se distreze.

   Noul  trend este sa iti canti chiar tu melodia de la vals, acompaniata de Band-ul Live ales de tine sau daca ai ales un Dj, pe fondul muzical ales de acesta. Iar mirii cu abilitati vocale pot face o surpriza invitatilor cantand ceva alaturi de jumatatea lor. Acest moment va atrage cu siguranta atentia tuturor celor prezenti.

   De asemenea, pe langa valsul clasic care deschide seara, mirii obisnuiesc, mai nou,   sa faca impreuna cu domnisoarele de onoare si cavalerii, o coregrafie pe o melodie preferata, in colaborare cu solistii formatiei. Astfel de momente sunt foarte apreciate de invitati, fiind o surpriza neasteptata, care ii indeamna sa se distreze alaturi de cei aflati pe ringul de dans.

   O alta tendinta utilizata din ce in ce mai des,  consta intr-un moment special cu ansambluri si dansatori profesionisti care, cateodata, pot veni acompaniati de propria formatie muzicala, iar dupa prestatia lor invita oaspetii la dans.  


   La fel de placut este sa aduci si o surpriza muzicala pe langa Band-ul Live sau DJ. De cele mai multe ori este un cadou pe care familia ori nasii il fac mirilor la nunta sau chiar mirii isi cauta din timp aceasta surpriza muzicala.       Acest moment se  dovedeste a fi foarte apreciat, chiar daca  la eveniment a fost invitat un solist de muzica populara sau un artist de muzica usoara ori un grup sau un cvartet clasic care sa dea o nota de eleganta evenimentului.

   Daca sunteti deschisi si aveti posibilitatea sa faceti cate putin din fiecare, veti vedea ca o sa aveti o nunta mai dinamica si distractiva, si de ce nu, nunta pe care ati visat-o . Cautati din timp Formatia, Dj-ul si surprizele muzicale pentru petrecerea dvs pentru ca totul sa iasa perfect.  

   Succes si nu ezitati sa dati culoare si frumusete petrecerii voastre!

 

Adăugat de: / Data: 18.01.2017