Completează Formularul pentru a primi în 24 de ore lista cu Formații, DJ disponibili pentru evenimentul tău.

Formaţie Live sau Dj la petrecerea mea ?


Oare ce să aleg ?

Viitorii Miri sunt în căutarea organizării nunţii perfecte şi unul din detaliile cheie ale evenimentului mult aşteptat este alegerea celor care se vor ocupa de partea muzicală a petrecerii.

Este clar că o Formaţie Live bună sau un Dj cu experienţa pot face diferenţa dintre o petrecere la superlativ în care invitaţii dansează şi se simt bine şi o petrecere monotonă în care toată lumea e plictisită şi aşteaptă finalul petrecerii.

Dar întrebarea  este:

Ce e mai bine alegem, DJ sau Formaţie ?

Bineinteles o parte din miri ştiu din start ce vor şi sunt foarte hotărâţi.

Dacă-i întrebi o să-ţi raspundă cu siguranta  că indiferent de costuri, nu concep ca nunta să fie fără Band Live sau celor ce preferă Dj-ul fără DJ.

Totuşi pentru cei care sunt nehotărâţi, propun să analizăm avantajele  de a avea un DJ sau o Formaţie la petrecerea ta.

În primul rând să spulberăm mitul că o opţiune ar fi mai bună ca alta.

Petrecerea va fi  minunată şi cu Formaţie Live şi cu Dj dacă în ambele cazuri sunt oameni care au experienţa şi pun suflet în ceea ce fac; şi nu în ultimul rând au aparatura profesională necesară .

Important!!!

Nu trebuie însă ignorate aşteptările invitaţilor care participă la eveniment .

La evenimentele de peste 100 de personane, invitaţii se asteaptă să găsească o Formaţie Live, pe când la pertrecerile mici, nuntaşii nu ar fi surprinsi dacă găsesc un DJ la petrecere.

Binenteles sunt şi excepţii care de fapt confirmă   regula.

FORMAŢIA LIVE:

Formaţiile oferă o senzaţie unică în primul rând prin imagine ,arată bine pe scenă  4 sau 5  artişti care cânta vocal şi la instrumente, personalizează melodiile aşa cum ştiu ei mai bine ,dând o interpretare unică fiecărei piese muzicale interpretată de soliştii şi instrumentiştii Band-ului respectiv.

Invitaţii adoră pe de altă parte să audă şi să vadă un instrument clasic cum ar fi un saxofon sau o vioară interpretând o linie melodică din repertoriul internaţional sau folclorul autentic românesc care e nelipsit la petreceri.

Vocile soliştilor se pot împleti armonios si in acest fel, melodia interpretata  de acestia  devine un act artistic unicat.

DJ-ul:

Dj-ul are avantajul de a avea un repertoriu mult mai vast decât o Formaţie Live,redă piesele originale ,poate mixa  uşor dintr-o piesă în alta indiferent că pune muzica de pe cd-playere sau de pe un laptop cu un soft specializat .

Dacă cumva nu are o melodie se poate conecta la internet şi printr-o simplă căutare poate pune  orice melodie pentru invitaţi.

Să nu uităm că majoritatea au şi melodii căntate de Formaţii Live care de fapt sunt cover-uri înregistrate de aceştia la o calitate foarte bună.

În plus şi Dj-ul poate face atmosferă frumoasă comunicând cu invitaţii la fel cum fac şi Soliştii unei Formaţii.

În concluzie:

 1).Indiferent cât e de mare sau mică petrecerea puteţi opta pentru Dj sau Formaţie fără probleme dacă aceasta vă doriţi.

Invitaţii se vor adapta şi vor dansa în ambele cazuri atât timp cât cei care le oferă serviciile sunt profesionişti.

2).Gândiţi-vă la bugetul pe care puteţi să-l alocaţi, Formaţia fiind mai scumpă decât un DJ,dar nu uitaţi ca invitaţii  în funcţie de distracţia oferită de dumneavoastră prin intermediul celor responsabili de partea artistică muzicală vă vor oferi un cadou frumos la terminarea petrecerii.

Deci nu ezitaţi,alegeţi opţiunea care va face plăcere,pe care v-o permiteţi financiar şi ...

DISTRACŢIE PLĂCUTĂ !

 

 

Adăugat de: / Data: 04.11.2016