Completează Formularul pentru a primi în 24 de ore lista cu Formații, DJ disponibili pentru evenimentul tău.

Top 5 greseli de evitat pe partea muzicala!


Top 5 greseli de evitat pe partea muzicala !

Muzica este o parte importanta in reusita unei petreceri, incearca sa tratezi acest detaliu cu foarte multa seriozitate.

 

1).Nu trebuie sa spui NU unei Formatii Live sau  unui DJ
Mai intai, trebuie sa stabilesti care sunt avantajele si dezavantajele pentru fiecare solutie. Nu trebuie sa  restrangi optiunile legate de muzica. Exista posibilitatea ca in final sa le alegi pe ambele. Ia totul din timp si analizeaza incet toate optiunile.


2).Alegerea muzicii pentru slujba religioasa
Daca doresti muzica la slujba religioasa, incearca sa fi atenta la stilul  ales. Nu orice tip de muzica este adecvat pentru biserica. Un cor profesionist ar fi alegerea perfecta, daca tii sa ai parte de un moment cu totul deosebit in timpul slujbei religioase.

3).Astepti pana la nunta(petrecere) sa intalnesti DJ-ul sau Band-ul muzical

Discuta cu Dj-ul sau Formatia Live  aspecte ca: genurile muzicale pe care le preferi, ce varsta au invitatii, anumite melodii pe care nu ti le doresti si melodiile tale de suflet care vrei sa nu lipsesca din program.  Astfel incat  cei care asigura programul muzical sa aiba indicii clare cum sa alcatuiasca playlist-ul pentru eveniment.
 


4).Atentie la momentele pana la inceperea petrecerii
Multe persoane ajung cu 20-30 minute, chiar o ora  inainte de inceperea petrecerii , iar tacerea poate fi monotona. Nici tie nu ti-ar place  sa nu auzi nimic pana la valsul mirilor. Discuta cu cei care se ocupa de partea muzicala si asigurati impreuna o muzica de fundal sau fa  din acest moment ceva special.Poti face asta invitand un cvartet de muzica clasica care poate asigura un fundal muzical select sau poate un saxofonist care sa cante un program de café-concert.

 

 5).Mergi toata noaptea pe acelasi stil de muzica
Nu insista ca la nunta sa existe un singur gen muzical. Trebuie sa stii ca vor fi atatea gusturi cati invitati vor fi si chiar daca e petrecerea ta, nu trebuie sa asculti doar ce-ti place tie. Mixeaza tipurile de muzica pentru ca toti invitatii sa aiba parte de divertisment si distractie. Invitatii vor aprecia cu siguranta programul muzical al Formatiei sau Dj-ului bine ales si astfel vei avea un ring de dans plin.

 

 

 

Adăugat de: / Data: 28.12.2016