Completează Formularul pentru a primi în 24 de ore lista cu Formații, DJ disponibili pentru evenimentul tău.

Prezentare Site,Comunitate,Beneficii.....

Prezentare Site,Comunitate,Beneficii.....


 Dragă vizitatorule,

 Incepem prin a-ţi mulţumi că citeşti aceste rânduri în care o să-ţi aducem la cunoştinţă motivele pentru care am creeat acest site care promoveaza cele mai bune Formaţii, Dj şi Surprize muzicale pentru evenimentele speciale din viaţa ta.

Pentru cei care caută muzica de nuntă sau petrecere, serviciile oferite de site sunt gratuite.

    Prin simpla completare a unui formular, poti afla în 24 de ore ce formaţii, Dj sau surprize muzicale pot să-ţi ofere serviciile în data când  ai programat petrecerea.

    Dorim să fie o comunitate activă, atractivă şi pentru formaţiile şi DJ-ii care işi promovează aici serviciile cât şi pentru  vizitatorii (viitorii miri) care apelează la serviciile muzicale oferite.

  De aceea, rugămintile noastre sunt:

  •   Pentru Formaţiile şi Dj-ii înscrişi: să facă postari noi în site, să-şi încarce conturile cu descrieri complete asupra studiilor, experientei, carierei şi evoluţiei în domeniul muzical, poze actualizate de la evenimente în care să se vadă clar componenta band-ului şi videoclipuri cu un sunet live cât mai apropiat de cel real.
  •         Pentru viitorii miri sau cei care vor să contacteze formaţii, Dj sau Surprize  Muzicale,  să scrie păreri în pagina celor care le-au asigurat serviciile muzicale.

O părere (recenzie) reuşita ar fi dacă ar include următoarele puncte:

  • Care a fost prima impresie când au luat contact cu formaţia sau dj-ul angajat ?
  • Daca au fost punctuali la eveniment
  • Daca au făcut atmosferă frumoasă, dacă au avut repertoriu diversificat, dacă invitaţii au fost mulţumiţi şi încântaţi de melodiile ascultate etc.
  • Daca aparatura şi luminile asigurate au fost profesionale şi sunetul a fost de calitate superioară
  • Daca programul, frecvenţa pauzelor şi condiţiile discutate s-au respectat

    Site-ul www.formatii-dj-nunta.ro este locul unde poţi găsi formaţii şi Dj de încredere, de unde poţi alege formaţii testate, verificate şi mai important, care au votul de încredere a celor care i-au angajat deja.

    Te rugăm sa fii parte din acesta comunitate postând, comentând şi nu  în ultimul rând dând un like şi un share paginii de Facebook  https://www.facebook.com/formatii.dj.nunta

 

  Cu drag,

  echipa www.formatii-dj-nunta.ro

 

 

 

Adăugat de: / Data: 07.04.2016