ERR(8192): : Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Language has a deprecated constructor
ERR(8192): : Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Log has a deprecated constructor
ERR(8192): : Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Settings has a deprecated constructor
ERR(8192): : Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; NewsList has a deprecated constructor
ERR(8192): : Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Template has a deprecated constructor
ERR(8192): : Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated
ERR(8192): : Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Ads has a deprecated constructor
Formatii nunta - dj nunta - muzica nunta formatie - Termeni-si-conditii

Completează Formularul pentru a primi în 24 de ore lista cu Formații, DJ disponibili pentru evenimentul tău.

Termeni și condiții

Vizitarea si utilizarea site-ului www.formatii-dj-nunta.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a acestui website.
Ne rezervam dreptul de a modifica website-ul si conditiile si termenii de utilizare fara o notificare prealabila.
Va recomandam sa accesati si sa cititi cu atentie termenii si conditiile pentru folosirea site-ului in bune conditii si pentru a fi la curent cu cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Termenii si conditiile se aplica tuturor vizitatorilor,partenerilor si utilizatorilor care au cont www.formatii-nunta-dj.ro 

Vizitator este denumit cel care se acceseaza formatii-nunta-dj.ro si se informeaza  asupra serviciilor publicate prin intermediul site-ului de cei denumiti parteneri sau utilizatori si comunica cu acestia telefonic sau  prin e-mail.

Parteneri si utilizatori sunt cei care au un cont activ in cadrul formatii-nunta-dj.ro si posteaza informatii cu privire la serviciile oferite de ei.

www.formatii-nunta-dj.ro poate contine link-uri catre alte website-uri altele decat proprietatea  www.formatii-nunta-dj.ro si declaram ca nu ne asumam responsabilitatea pentru termenii de utilizare a site-urilor respective si nici asupra continutului acestora.

Accesul vizitatorilor este GRATUIT si aduce  informatii si acces facil la cei care ofera servicii in domeniul muzical (ex:formatii,Dj,surprize muzicale) pentru anumite evenimente private sau corporate. 

 

Website-ul  www.formatii-nunta-dj.ro se va utiliza doar pentru a oferi publicului acces la informatii specifice domeniului de activitate vizat de acest portal respectiv servicii muzicale.


Nu se pot distribui materiale si informatii ca text, foto, video de pe  www.formatii-nunta-dj.ro fara acordul administratorului acestui website.

Este INTERZISA incercarea din partea vizitatorilor sau utilizatorilor de degradare,clonare, modificare,instalarea de roboti pentru spam,flood,furt de date a www.formatii-nunta-dj.ro aceste fraude  se pedepsesc conform legii.

Cei care posteaza materiale ca text,foto,video o fac numai cu acordul administratorului  www.formatii-nunta-dj.ro si au acces in site pe baza crearii unui cont de utilizator validat de administrator. 
Contul se acceseaza de utilizator pe baza de user si parola.
 
Utilizatorul se obliga sa foloseasca contul doar pentru scopul in care a fost permisa creearea lui,sa posteze materiale care nu incalca legea marcilor inregistrate,drepturilor de autor si proprietate intelectuala si sa nu posteze materiale pornografice,cu continut licentios sau obscen care sa instige la violenta  sau manifestari care sa contravina legii in vigoare.

Formatii-nunta-dj.ro nu isi asuma nici o reponsabilitate fata de daunele de orice natura provocate oricarei persoane,asociatie sau institutie prin utilizarea neadecvata a contului si postarilor neadecvate care contravin regulilor website-ului de catre utilizator si nu garanteza nici confidentialitatea informatiilor postate de catre utilizatori.

Formatii-nunta-dj.ro nu garanteaza corectitudinea sau acuratetea informatiilor publicate de utilizator si nu are obligatia de a solicita si verifica veridicitatea acestora.In cazul in care informatiile sunt eronate sau neadevarate formatii-nunta-dj.ro isi asuma nici o responsabilitate in cazul cand acestea aduc daune de orice fel unor persoane,asociatii sau institutii.

Formatii-nunta-dj.ro poate folosi toata informatia de pe site cat si numerele de telefon, datele de contact si e-mail-ul atat a partenerilor,utilizatorilor si vizitatorilor pentru a trimite campanii publicitare si oferte de vanzare.

Formatii-nunta-dj.ro poate suspenda pe perioada nedeterminata orice  cont care prin actiunile utilizatorului nu respecta regulile website-ului sau la reclamatia  vizitatorilor  care reclama servicii de proasta calitate sau neconforme cu oferta facuta  de catre utilizatorul care isi promoveaza serviciile prin intermediul acestui site.Suspendarea contului poate fi facuta si la reclamatia  utilizatorilor pentru concurenta neloiala si deasemeni poate fi facuta de administrator fara preaviz in cazul in care el considera ca utilizatorul prin postarile,materialele adaugate in site si comportamentul fata de vizitatori,utilizatori si de echipa  formatii-nunta-dj.ro contravine codului bunelor maniere ,imaginii si viziunii site-ului care se vrea a fi un portal de incredere care sa ajute atat vizitatorii cat si utilizatorii sa finalizeze contacte,intelegeri si contracte de calitate.

In cazul in care un vizitator contacteaza un furnizor de servicii prin acest site ,formatii-nunta-dj.ro nu percepe nici un comision si nu este parte activa sau raspunzatoare in cazul in care vizitatorul ajunge la o intelegere sau un contract cu unul din utilizatori care isi face publice serviciile prin intermediul acestui website.

Utilizatorul nu poate emite pretentii ca in urma crearii unui cont in cadrul formatii-nunta-dj.ro sa aiba vanzari mai multe sau cu preturi mai mari in domeniul de activitate in care el isi presteaza serviciile deoarece asta depinde exclusiv numai de calitatea serviciilor si de modul de prezentare a informatiilor si generarea de valoare catre potentiali sau proprii lui  clienti.


Disclaimer
Utilizatorii  www.formatii-dj-nunta.ro poarta in intregime responsabilitatea continutului postat si conturilor la care sunt proprietari  pe care le pot utiliza individual cu user si parola.

Informatiile publicate in site ne sunt puse la dispozitie  de catre clienti si parteneri si totodata www.formatii-dj-nunta.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in privinta incalcarii legii drepturilor de autor,legii marcilor inregistrate,drepturilor de proprietate personala sau intelectuala care pot aparea in conturile utilizatorilor si partenerilor.